O hotelu

Hotel Mona Plaza na Dorćolu

Otvaranje hotela Mona Plaza zakazano je za septembar 2019. godine. Hotel se gradi po najsavremenijim svetskim tehnološkim rešenjima u hotelijerstvu. Sa smeštajnim kapacitetom od 152  jedinice, garažom na dva nivoa ispod zemlje, kongresnim kapacitetima do 1.000 osoba, i velikim banket prostorom, hotel će predstavljati pravo mesto za različite vrste događaja i poslovne susrete. 

Tokom 2017. godine, započeta je izgradnja novog hotela kompanije Mona Hotel Management. Hotel pod nazivom “Mona Plaza”, biće lociran na području Starog grada, u njegovom jezgru, na donjem Dorćolu.  Hotel će se prostirati na 20.000m2, i biće kategorizovan sa četiri zvezdice. Svojom pozicijom će sasvim sigurno doprineti afirmaciji starog Dorćola. Hotel će pored smeštajnog dela imati i kvalitetne sadržaje namenjene kako gostima, tako i stanovnicima ovog lepog dela Beograd.
 
Smeštajni kapacitet obuhvataće 152 smeštajne jedinice. Pored toga, hotel Mona Plaza će imati banket salu kapaciteta preko 700 mesta, posebno prilagođenu poslovnim gostima. Vrhunsko gastronomsko iskustvo, gosti će moći da osete u prostorijama dve restorana. Ovde će se služiti specijaliteti, kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje. Dodatni sadržaji obuhvataće parking i fitness centar. Hotel Mona Plaza biće izgrađen po najsavremenijim tehnološkim rešenjima u hotelijerstvu.