O hotelu

Hotel Mona Plaza na Dorćolu

Otvaranje hotela Mona Plaza zakazano je za jesen 2019. godine. Hotel se gradi po najsavremenijim svetskim tehnološkim rešenjima u hotelijerstvu. Sa smeštajnim kapacitetom od 170  jedinice, garažom na dva nivoa ispod zemlje, ukupnim kongresnim i banket prostorom od 2.000 m2, hotel će predstavljati pravo mesto za organizovanje različitih vrsta događaja i poslovne susrete. 

Tokom 2017. godine, započeta je izgradnja novog hotela kompanije Mona Hotel Management. Hotel pod nazivom “Mona Plaza”, biće lociran na području Starog grada, u njegovom jezgru, na donjem Dorćolu.  Hotel će se prostirati na 20.000m2, i biće kategorizovan sa četiri zvezdice. Svojom pozicijom će sasvim sigurno doprineti afirmaciji starog Dorćola. Hotel će pored smeštajnog dela imati i kvalitetne sadržaje namenjene kako gostima, tako i stanovnicima ovog lepog dela Beograd.
 
Hotel Mona Plaza će raspolagati kapacitetom od 170 smeštajnih jedinica. Celokupan kongresni kapacitet prostiraće se na 2.000 m2 , sa velikom kongresnom salom i manjim konferencijskim salama posebno prilagođenim poslovnim gostima. Vrhunsko gastronomsko iskustvo, gosti će moći da osete u prostorijama restorana i bara. Ovde će se služiti specijaliteti, kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje. Dodatni sadržaji obuhvataće parking, velnes i fitness centar. Hotel Mona Plaza biće izgrađen po najsavremenijim tehnološkim rešenjima u hotelijerstvu.