Fit Plaza

Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili želite da unesete promenu u vašu svakodnevicu, Fit Plaza - wellness & fitness centar je pravo mesto za vas. Odlični uslovi za trening, stručni treneri i potpuna posvećenost svakom vežbaču ono su po čemu se ističemo.

Prostor površine preko 400m² opremljen je najmodernijim sadržajima za trening, među kojima su uređaji za elektro-mišićnu stimulaciju (EMS). EMS u trenažnom procesu skraćuje dužinu treninga, istovremeno ga čineći efikasnijim.To znači da se za manje vremena postiže veći efekat nego pri uobičajenom treningu.

Naša misija je da upravo kroz personalizovan pristup i jedinstven program treninga i ishrane omogućimo sve što je potrebno da se u užurbanoj savremenoj svakodnevici postigne zdrav životni stil. Stoga naš tim, pored obučenih i licenciranih trenera, čine i saradnici iz oblasti nutricionizma i fizioterapeuti. Pored personalnih treninga, kod nas je moguće i samostalno vežbanje i korišćenje fitness centra bez nadzora naših trenera.

Posebnu celinu u okviru wellness i fitness centra čini relax soba za opuštanje, sauna i parno kupatilo, kao i prostor za masaže, tretmane, i frizer.