Fit Plaza

Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili želite da unesete promenu u vašu svakodnevicu, Fit Plaza - wellness & fitness centar je pravo mesto za vas. Odlični uslovi za trening, stručni treneri i potpuna posvećenost svakom vežbaču ono su po čemu se ističemo.

Prostor površine preko 400m² opremljen je najmodernijim sadržajima za trening, među kojima su uređaji za elektro-mišićnu simulaciju (EMS). EMS u trenažnom procesu skraćuje dužinu treninga, istovremeno ga čineći efikasnijim.To znači da se za manje vremena postiže veći efekat nego pri uobičajenom treningu.

Naša misija je da upravo kroz personalizovan prisup, jedinstven program treninga i ishrane, omogućimo sve što je potrebno da se u užurbanoj savremenoj svakodnevici postigne zdrav životni stil. Stoga naš tim, pored obučenih i licenciranih trenera, čine i saradnici iz oblasti nutricionizma i fizioterapeuti.Pored personalnih treninga, kod nas je moguće i samostalno vežbanje i korišćenje fitness centra bez nadzora naših trenera.

Posebnu celinu u okviru wellness i fitness centra čini relax soba za opuštanje, sauna i parno kupatilo, kao i prostor za masaže, tretmane, i frizer.

string(0) ""
string(0) ""