Događaji

Konferencije
Konferencije

Kongresno-izložbeni prostor koji se prostire na više od 2.000 metara kvadratnih predstavlja idealno mesto za organizovanje svih vrsta konferencija, seminara i kongresa. 

Takođe, multifunkcionalni prostor moguće je prilagoditi različitim tipovima događaja, a opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom. 

Kongresni centar obuhvata veliku salu kapaciteta do 330 mesta u teatar postavci, sa prozorima od poda do plafona koji pružaju dnevnu svetlost i  garantuju prijatan i ugodan rad. Raspoređen je na 3 nivoa koje čine prizemlje sa velikim, multifunkcionalnim banket prostorom i prvi i drugi sprat sa kongresnim salama i konferencijskim kapacitetima.

Sastanci
Sastanci

Idealan prostor za organizovanje svih vrsta sastanaka čeka vas u Mona Plazi. Na raspolaganju vam je deset konferencijskih sala, opremljenih najmodrenijim sadržajima, tehničkom opremom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom.

Veliki prozori i prirodna svetlost omogućavaju prijatan i ugodan rad, dok će specijalno osmišljene kafe pauze u znaku Šonda čokolade dati poseban pečat svakom poslovnom susretu.
 

Izložbeni prostor
Izložbeni prostor

U Mona Plazi na raspolaganju vam je multifunkcionalni izložbeni prostor, koji nudi mogućnost za različite tipove postavki.

Sa ukupnom površinom od preko 700 m2, izložbeni prostor raspoređen je na tri nivoa i odličan je za organizovanje izložbi, kafe pauza i postavljanje štandova.