paralax
paralax

Venčanja

Izgovorite „DA“ na najmodernijem mestu u gradu

VENČANJE je jedan od dana koji se nikad ne zaboravlja, a tim hotela Mona Plaza potrudiće se da svaki detalj „vašeg dana“ bude baš onakav kakav ste oduvek zamišljali. Za vaš najlepši dan odaberite hotel u centru Beograda, koji se nalazi na mestu na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade, a svečanost će biti „još slađa“ kada vam kažemo da vas nakon venčanja čekaju i specijalni pokloni.

U svečnoj sali hotela, koja je uređena prema najmodernijim standardima, možemo ugostiti do 250 zvanica, dok se cena paketa kreće od 60 evra po osobi. 

Želimo da svaki detalj „vašeg dana“ bude savršen, stoga nudimo kompletnu podršku prilikom organizacije venčanja.

Za vas smo pripremili četiri paketa (classic, srebrni, zlatni i platinum) koji obuhvataju različite segmente vaše svečanosti, među kojima su odabir menija, svadbene torte, dekoracija, fotografisanje. Ističemo da ni na jedan način niste uslovljeni našim predlozima, stoga skoro sve segmente možete, ukoliko to želite i sami odabrati!

Paket obuhvata i smeštaj za mladence u okviru hotela, u kojem se možete odmoriti tokom i nakon vaše svečanosti.

Svaki paket nosi i posebne pogodnosti, poput nedeljnog branča za mladence i kumove, večere za godišnjicu braka, kao i pokon putovanja na Zlatibor!

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sofiju Pantić putem broja +381648152422 ili poslati upit na sofija.pantic@monaplaza.com.

Tu smo za sve što je potrebno za vaše venčanje iz snova!

 

Gallery