Incentive

Ada Ciganlija
Avantura u Beogradu
Ada Ciganlija

Kombinujući aktivni turizam i stručna znanja iz područja team buildinga jača se motivacija, komunikacija i vežba se brzo i efikasno donošenje odluka uz minimum stresa. Posle team buildinga na nekim od najlepših destinacija u okolini Beograda ostaće vam sjajno iskustvo, nezaboravan odmor i uz uživanje ostvaren napredak na konkurentskoj prednosti kompanije. Ojačajte vaš tim kroz Outdoor aktivnosti: futsal, košarka, odbojka, stoni tenis, kajak avantura, veštačka stena, joga, badminton, zip line, trekking oko Ade, vožnja bicikla oko Ade, orienteering, streličarstvo, air soft, survival skills. U ponudi su i Outdoor takmičenja/aktivacije: “Over, under and trough”, “Circle”, “Caterpillar” i “Trust building”.

Vreme: Maj / Oktobar 
Mesto: Ada Ciganlija 
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“ 
Trajanje: 3-6h
Broj osoba: 20-200

Park Košutnjak
Avantura u Beogradu
Park Košutnjak

Timovi koji stvarno rade timski su retki. Dobra vest je da se timski rad može učiti i zato 'skenirajte' odnose u vašoj kompaniji pre i posle team building programa. Ojačajte vaš tim kroz Outdoor aktivnosti: Adrenalin park, orienteering, joga, badminton, vožnja bicika oko parka Košutnjak, streličarstvo, air soft, survival skils. U ponudi su i Outdoor takmičenja/aktivacije: “Over, under and trough”, “Circle”, “Caterpillar” i “Trust building”.

Vreme: April / Novembar 
Mesto: Park Košutnjak 
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“ 
Trajanje: 3-6h
Broj osoba: 20-200
 

Kajaking
Veliko Ratno Ostrvo
Kajaking

Vodimo vas da iskusite prostranost područja oko reka, posetite Veliko ratno ostrvo, mesto odvojeno od gradske gužve, a smešteno u samom srcu grada. Istražite tajne ostrva, vozite se po talasima velikog Dunava i upoznajte divlje plaže na koje se može doći samo brodom. Ovo je idealna tura za one koji žele da se oprobaju u vožnji kajakom po prvi put i pobegnu od gradske toplote. Sam obilazak nije fizički zahtevan i prilagođen je kako početnicima tako i deci.

Vreme: April / Oktobar
Mesto: Beograd, reka Dunav 
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“ 
Trajanje: 3h
Broj osoba: 4-20

Jedrenje
Dunav i Sava
Jedrenje

Naša avantura počinje na donjem kraju Ade Ciganlije i nastavlja se prema poznatom rečnom ostrvu - Adi Međici, a potom prema centru grada. Proći ćemo pored tvrđave Kalemegdan, i stižemo do ušća reka Save i Dunava. Prolazimo pored Velikog ratnog ostrva i nastavljamo prema Gardošu, istorijskom naselju u opštini Zemun. Ovo je tura za one koji su već iskusni u jedrenju, ali i za one koji žele da nauče jednu novu veštinu.

Vreme: Maj/ Oktobar
Mesto: Beograd, reke Dunav i Sava
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“
Trajanje: 6h
Broj osoba: 4-20

Let balonom
Iznad Beograda
Let balonom

Ako ste ikada poželeli da letite, okruženi divnim oblacima i uživate u nezaboravnom pogledu na Beograd iz vazduha, letenje balonom je nezaboravno iskustvo. Uzbudljiv let balonom podići će vas na visinu od 1000 metara odakle ćete moći da uživate u pogledu na ceo grad, ušće Save u Dunav, ravnice na severu i planine na jugu.

Vreme: Maj/ Oktobar 
Mesto: Beograd 
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“ 
Trajanje: 4h
Broj osoba: 2-19

Trek
Avala
Trek

Putovanje do vrha Avale, planine u neposrednoj blizini Beograda, sa čijeg se vrha od 200 metara pruža neopisiv pogled na Beograd i okolinu. Šetnja šumskim terenom Avale, obilazak Spomenika neznanom junaku i obližnjeg rimskog rudnika. Takođe ćemo posetiti Avalski toranj. Ovo je tura za rekreativne trekere i ljubitelje prirode.

Vreme: Maj/ Oktobar
Mesto: Beograd, planina Avala
Smeštaj: Hotel „Mona Plaza“
Trajanje: 5-6h
Broj osoba: 4-20