Mona Plaza Doživljaj

Mona Plaza Doživljaj

Dorćolska šetnja
Dorćolska šetnja

Prepustite lokalcima da vas upoznaju sa Dorćolom – pomalo misterioznim, a ujedno jednim od najlepših i najurbanijih delova grada. Svakom detalju ove dorćolske šetnje posvetili smo posebnu pažnju. Na vama je samo da se prepustite zajedničkom putovanju kroz vekove, kulture i stilove.

Minimalan broj ljudi potreban za organizovanje Dorćolske šetnje je 20 osoba.

Čokoladna radionica
Čokoladna radionica

Da li želite da naučite kako se prave neobične i ukusne čokoladne poslastice? Imaćete jedinstvenu priliku da uz naš iskusni tim poslastičara saznate sve o “malim tajnama velikih majstora” i sami napravite vaš slatki specijalitet sačinjen od najfinije Šonda čokolade.

Za organizovanje radionice potrebno je da se prijavi miniumum 20 osoba.

Koktel radionica
Koktel radionica

Želite da saznate u čemu je tajna savršenog koktela? Na pravom ste mestu! Na našim radionicama naučićete kako veštim kombinovajem pića, voća i posebnih sastojaka nastaju najbolji kokteli. Novostečeno znanje možete primeniti na vašoj sledećoj zabavi na kojoj ćete vaše goste iznenaditi barmenskim majstorijama.

Za organizovanje radionice potrebno je da se prijavi miniumum 20 osoba.

Biciklistička tura
Biciklistička tura

Tura biciklom vodi vas jednom od najlepših ruta u gradu. Na putu do odredišta bićete u prilici da osetite pravi duh Beograda i upoznate ga kroz autentičnost i raznolikost njegovih sadržaja. Počevši od Dunavskog keja koji pruža jedinstven doživljaj sa pogledom na reku, preko najistaknutijih kulturnih znamenitosti i upečatljivih urbanih barova i restorana smeštnih uz samu obalu reke, pa sve do dobro poznatog «beogradskog mora» - Ade Ciganlije, tura biciklom nudi vam Beograd iz drugačije perspektive.Naša biciklistička tura namenjena je kako pojedincima tako i grupama, pri čemu bicikl možete iznajmiti direktno kod nas.

Početak:Hotel Mona Plaza - 25. maj - kula Nebojša - Beton Hala - Beograd na vodi - mostovi - Ada Ciganlija: Kraj